16.12.2015

Advent u Tvrđi, Osijeku [2015.] [program] Na "Adventu u Tvrđi" atraktivan program namijenjen djeci!

Budući da i ove godineposebnu pozornost poklanjamo mališanima, usrijedu, 16. prosinca 2015.,, s početkom u 18 sati bit će ponovno organiziran jedan zanimljiv i atraktivan program namijenjen, u prvom redu, djeci.

Naime, na pozornici uBožićnom selutada će zapjevati ni manje ni više nego ponajbolji dječji zbor u Hrvatskoj – "Osječki zumbići"! Dječji zbor "Osječki zumbići" djeluje već 26 godina i danas okuplja više od stotinu djece predškolske i školske dobiod 5 do 12 godina, a na Trgu sv. Trojstva predstavit će se prigodnim predbožićnim programom.

Osječka Tvrđa blista u božićnom izdanju. U predblagdanskom ozračju, u duhu Božića koji je sve bliže, 'Osječki zumbići' pozivaju sve velike i male na koncert u Božićnom selu naše Tvrđe! Zumbići će u sklopu 'Adventa u Tvrđi' za naše najmlađe posjetitelje izvesti neke od svojih najvećih hitova poput Mede, Bumbara i Bubamare te božićne pjesme koje unose radost i toplinu u sva srca. Baš kao i u pjesmi Bijeli Osijek čiji je spot prekrasna zimska razglednica našega grada, Zumbići vas pozivaju da se umotate u kape, rukavice i šal jer sutra, 16. prosinca, u 18 sati kreće zimski bal!", veselo pozivaju i sami članovi zbora.

Live Stream - Advent u Tvrđi

 

Više na http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=58891

Foto: Igor Miličić

prethodna sljedeća