Kontakt Kolodvorska 10, Karanac
+385 (0)99 8176 070
xxxd.cicak57xtaxgmail.com

Povratak na listu objekata
 

OPG Čičak Dragan

OPG Čičak Dragan bavi se pčelarstvom i proizvodnjom humusa od kalifornijskih glista. U ponudi imamo med, svijeće od pčelinjeg voska, ručno rađenu drvenu kutiju s pčelinjim proizvodima te humus kalifornijskih glista.

Kutija i drvena žlica su ručno izrađene od lipe. U kutiji se nalazi ručno izrađena svijeća od čistog pčelinjeg voska te 3 teglice s medom:
- Bagremov med,
- Orasi i bagremov med,
- Lješnjaci i bagremov med.

Svi proizvodi u kutiji polegnuti su u drvenu strugotinu od lipe.

Svijeće od čistog pčelinjeg voska gorenjem emitiraju negativne ione koji poboljšavaju kvalitetu zraka i pročišćavaju zrak. Emitiraju prirodno žuto svijetlo istog spektra kao Sunce. Nemaju kemikalija u sebi, nisu toksične, hipoalergene su, odlično mirišu, gore snažnije i dva do pet puta duže od običnih parafinskih svijeća.

Humus kalifornijskih glista dostupan je u pakovanjima od 5 i 50 litara, te u rinfuzi. Humus kalifornijskih glista je prirodan i bez neugodnih mirisa, poboljšva strukturu tla, biljkama omogućuje visoku dostupnost hranjivih tvari, smanjuje kiselost tla, sadrži visoku koncentraciju korisnih bakterija i mikroba, bogat je dušikom, fosforom, kalijem te sadrži tragove željeza, magnezija, sumpora, bora, bakra, cinka i mangana.