Kontakt Franje Markovića 3, Osijek
031 / 283 - 240
xxxpivnica.merlonxtaxgmail.com www.merlon.hr

Povratak na listu objekata

Restoran "Merlon"

Merlon Pivnica Staropramen smještena je u samom centru osječke Tvrđe, staroj baroknoj i najljepšoj jezgri grada Osijeka.

Naziv pivnice usko je vezan uz povijest Tvrđe i njezin arhitektonski stil, dok logo podsjeća na zidine Tvrđe.

Pivnica Merlon namijenjena je svima željnima tople i vesele atmosfere prave češke pivnice, u kojoj je pivo uvijek svježe, pušenje dopušteno, a osoblje je tu samo za vas. Pivnica Merlon pravo je gradsko mjesto, nekima je utočište za kavicu pod stankom, kutak za prvi spoj, mjesto za neformalni poslovni sastanak, a nekima pak prilika za poslušati dobru svirku ili mjesto za uživanje u dobrom društvu, hladnom pivu i ukusnoj klopi.

Pivsku ponudu dodatno oplemenjuje i mali wine bar, svježe cijeđeni sokovi, vrhunske kave, topla čokolada, smoothieji i kokteli te ukusna jela posebno osmišljena za pivnicu (iako većinski utemeljena na mesu, ponudu upotpunjuju i vege jela).

Burgeri, rebarca, krilca, sendviči, hot dog, beer snacks, fish&chips, tacosi, salate, krumpirići i slastice samo su dio bogate ponude.

Iznad pivnice nalazi se smještajni objekt Sobe Merlon s 10 vrhunsko uređenih soba u kojima gosti rado odsjedaju privučeni domaćinskom atmosferom.

RADNO VRIJEME

Pivnica

  • Pon, uto, sri 07:00 – 00:00
  • Čet 07:00 – 01:00
  • Pet 07:00 – 02:00
  • Sub 08:00 – 02:00
  • Ned 09:00 – 23:00

Kuhinja svakim danom do 23:00 sata