45.721551483464880 18.864512443542480
Térkép

Érintkezés Zlatna Greda
031 627 113
xxxinfoxtaxzlatna-greda.org www.zlatna-greda.org/

Az objektum lista

Eko centar Zlatna Greda

Destinacija u srcu Kopačkog rita iz koje se ne želite vratiti u stvarnost!

EKO CENTAR – ZLATNA GREDA

Eko centar Zlatna Greda mjesto gdje se spaja prelijepa priroda, gastronomija i avanturistički duh. Isprobajte razne adrenalinske aktivnosti na prvom adrenalinskom parku u istočnoj Hrvatskoj, obradujte svoje zaposlenike i osnažite timski duh kroz inovativne team building programe ili nas kontaktrirajte za izradu programa i proslava prilaqođenih Vašim željama. Doživite okuse i mirise baranjskih i slavonskih specijaliteta u moderno uređenom restoranu s  pedesetak sjedećih mjesta, atijekom toplih dana možete uživati u otvorenom prostoru na terasi naše sjenice.

ZLATNA GREDA

Zlatna Greda smještena je u Baranji, 30 kilometara od Osijeka, u neposrednoj blizini Parka prirode Kopački rit. Nekadašnja upravna zgrada pustare Zlatna Greda pretvorena je u edukacijski centar i izletničku destinaciju s popratnim sadržajima koji će vaš boravak pretvoriti u čisti užitak i nezaboravno iskustvo – destinacija iz koje se nećete htjeti vratiti u stvarnost !   

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme adrenalinskog parka, zip-linea i ostalih usluga:

Subotom, nedjeljom, blagdanima i praznicima: 11,00 – 19,00 sati

Ponedjeljak – petak: isključivo po najavi za veće grupe (preko 10 osoba)

Radno vrijeme restorana:

Subotom, nedjeljom, blagdanima i praznicima: 10,00 – 20,00 sati

Ponedjeljak – petak: isključivo po najavi za veće grupe (preko 10 osoba)

Za dodatne informacije i rezervacije obratite se na brojeve:

tel:031 627 113
mob:097 795 99 89

 

 

Možete nas kontaktirati i putem e-maila:info@zlatna-greda.org

pošaljite upit na Facebook stranicu `Kuća u prirodi – Zlatna Greda`

 

ADRENALINSKI PARK, ZIP-LINE I UMJETNA STIJENA

Zabavite se i podignite razinu adrenalina kroz savladavanje visinskih prepreka na prvom slavonskom adrenalinskom parku ili zip-line-u, te se okušajte u penjanju na umjetnu stijenu. Adrenalinski park se sastoji od dvije razine niže (3m) i više (7m). Mali adrenalinski park namijenjen je najmlađima i besplatan za korištenje.

 

 

SMJEŠTAJ

Hostel Zlatna Greda nudi ukupno 46 ležaja u dva tipa smještaja - zajednički (hostelski) koji se sastoji od jedne osmerokrevetne i dvije šesterokrevetne spavaonice koje su smještene na katu glavne zgrade sa zajedničkim toaletom i kupaonicom, te apartmanski tip smještaja od kojeg se dvije četverokrevetne sobe nalaze u glavnoj zgradi, te ostale u sporednim objektima, koji se sastoje od tri četverokrevetne i dvije trokrevetne sobe s privatnim kupaonicama i toaletom. Jedna četverokrevetna soba u potpunosti je prilagođena osobama s poteškoćama u kretanju.

Smještaj je idealan za sudionike team building programa, škola u prirodi, bicikliste i sve zaljubljenike u prirodu. Posteljina, ručnik, lampe za čitanje i wi-fi uključeni su u cijenu smještaja.

 

RESTORAN

Restoran Zlatna Greda nalazi se u sklopu našeg Eko centra te Vam nudi moderno uređeni unutarnji ambijent s pedesetak sjedećih mjesta u prostoru glavne zgrade, a tijekom toplih dana možete uživati u otvorenom prostoru na terasi naše sjenice. Pustaraški jelovnik sadrži svježe pripremljene slavonske i baranjske specijalitete, poput ribljih menija, jela od divljači te široki izbor domaćih suhomesnatih delicija. Osim hrane, Baranja je poznata po svojim vinima koja su cijenjena i na svjetskom tržištu. Doživite gastronomsku avanturu i iznenadite svoja osjetila!

Idealno je mjesto za razne tipove organiziranog druženja, zabava, obilježavanje rođendana, momačkih i  djevojačkih večeri, zaruka, vjenčanja, godišnjica, krizmi i slično.

 

ŠKOLE U PRIRODI

Kroz različite edukativne radionice približiti ćemo vam prirodne i kulturne ljepote istočne Slavonije i Baranje i srednjeg Podunavlja. Uz naše vodiče i animatore doživjeti ćete pustolovine i naučiti zanimljive činjenice o ovom dijelu Hrvatske. U Kući u prirodi Zlatna Greda osjetite slobodu, maštu i kreativnost! Ponovno otkrijte zaboravljene osjećaje čuđenja i oduševljenja! Budite znatiželjni! Zastanite i poslušajte zvukove! Prepoznajte tragove divljih životinja! Pronađite mirisne biljke! Promatrajte kako sve u prirodi ima svoju ulogu, kako je sve povezano i kako se sve mijenja. Radionice su terenskog i učioničnog tipa, obroci prilagođeni djeci predškolskog i školskog uzrasta, mogućnost korištenja adrenalinskog parka i smještaja.

 

KONFERENCIJSKA DVORANA

Polivalentni prostor u glavnoj zgradi opremljen je za sve vrste skupova, sastanaka, prezentacija ili sličnih poslovnih susreta. Dodatnu vrijednost poslovnom događaju daje i široka ponuda sportskih i rekreativnih aktivnosti u sklopu Eko centra. Iskusno i kreativno ugostiteljsko osoblje stoji Vam na raspolaganju. Garanciju možemo ponuditi u kvalitetnoj usluzi te autohtonim gastro proizvodima.

 

 

 

ORGANIZACIJA PROSLAVA I SVEČANOSTI

Nudimo kompletnu organizaciju svih svečanosti i proslava: rođendana, pričesti, krizme, obljetnice, vjenčanja, godišnjica te svih drugih svečanih trenutaka. U našem timu za potrebe proslave dječjih rođendana imamo kvalitetnu i stručnu animatoricu koja aktivno sudjeluje od početka do kraja proslave. Organiziramo druženja roditelja, djece, odgajatelja i učitelja na završetku školske godine.

BICIKLI

Eko centar u svom vlasništvu ima 9 bicikala za iznajmljivenje koji su na raspolaganju gostima. Svi bicikli su za odrasle. U blizini eko centra nalazi se poznati dvorac Tikveš, biciklistička staza Panonski put mira te brojni asfaltirani i makadamski putevi koji Vas mogu odvesti u nezaboravne avanture dok istražujete ljepote Baranje. Pogledajte karte od nekih biciklističkih ruta koje Vam preporučujemo.

KANU PUSTOLOVINA

Iznajmite opremu i samostalno se zaputite u avanturu po dunavskim rukavcima i kanalima Kopačkog rita. Eko centar raspolaže sa 5 kanua koji su na raspolaganju gostima. Veslanje se odvija na kanalu Čarna ili u neposrednoj blizini pumpne stanice Zlatna Greda, ovisno o vodostaju.

POUČNA STAZA `BLAGO MOČVARE`

Prošetajte se poučnom stazom „Blago močvare“ koja započinje ispred Eko centra i naučite o povijesti, životinjama i prirodi koja okružuje Zlatnu Gredu kroz tekstove na poučnim tablama. Prošetajte jednom od predloženih ruta i istražite zelene šumske puteljke koji se nalaze u okolici.

JAHANJE

U Eko centru imate mogućnost družiti se i jahati na našim konjima, Zenta i poni pod imenom Princ s nama su već godinama. Naši iskusni suradnici će Vas sigurno staviti na konja i pokazati Vam osnove jahanja. Usluga jahanja nije stalno dostupna, već samo u unaprijed određenim terminima, koje možete provjeriti na našem Facebook profilu. U ostalo vrijeme, možete se slobodno družiti s kojima, i ne zaboravite ponijeti mrkvu, njihovu omiljenu deliciju.

Svakodnevna ponuda i sadržaji za unaprijed dogovorene skupine:

 

 

Za unaprijed dogovorene skupine svim danima u tjednu u ponudi su restoran, smještaj, škole u prirodi, team building, organizirani izleti, adrenalinski park, programi za djecu, rođendaonice, pustolovni sadržaji (bicikli, veslanje kroz Kopački rit, fotosafari), organizacija konferencija i seminara te drugi sadržaji.