Érintkezés Franje Tuđmana 38,, Čeminac
+385(0)977455650, +385(0)997304622
xxxdvasrcainfoxtaxgmail.com

Az objektum lista
 

Kuća za odmor "Dva srca"

Kuća za odmor, sa tri sunca, nalazi se u mirnom seoskom kutku Čeminca, u srcu Baranje. 
Kuća sadrži 4+2 ležaja raspoređena u tri sobe, kupaonicu, prostoriju za druženje i igru uz mogućnost korištenja dječjeg krevetića. Prostrani dnevni boravak s kaminom i kompletno opremljenom kuhinjom, te velikom natkrivenom terasom sa roštiljem i ležaljkama u hladu vinove loze, čine idealno mjesto za obitelji s djecom, veća društva, bicikliste, lovce i druge zainteresirane. 
Posjetite park prirode Kopački rit i uživajte u prirodi i vožnji brodom. Ljeti se okupajte u bazenima u Kneževim vinogradima udaljenih od nas samo 7 km. Za ljubitelje adrenalinskih sportova blizina adrenalinskog parka Zlatna greda i vožnja kanuima. Pored nas prolazi međunarodna ruta što je idealno za bicikliste. Nudimo i najam bicikala električni bicikl je također u ponudi, kao i najam kompletnog pribora za ribolov. Preko puta kuće velika je čeminančka šuma sa poznatim lovištem. U ponudi imamo jahanje i vožnju kočijom. Grad Osijek udaljen je samo 13 min od nas. 
Uživajte u vinskim cestama, autohtonoj hrani, netaknutuj prirodi i doživite ugođaj Baranje. Na našem OPG-u možete kušati domaće proizvode-ajvar, kulen, kobasicu, slaninu, vino, džem, voćne likere, sok od bazge i mente, domaći kruh, naš med i uberite sami povrće iz našega vrta.

Adresa:Franje Tuđmana 38,Čeminac
Telefon:+385(0)97/745-5650,
+385(0)99/730-4622
E-mail:dvasrcainfo@gmail.com